Witam Wszystkich,

Od kilku dni zmagam się z problemem stworzenia struktury strony opartej na DIV. Niestety poprzednią wersję tworzyłem na tabelach (ehhh... efekty pracy możecie wobaczyć na www.farea.pl) i chyba przyszedł najlepszy moment na zmianę tego, majac na uwagę fakt że sama strona jeszcze nie funkcjonuje. Dla mnie wymyślenie rozwiązania dla problemu jaki mnie nurtuje jest dużym wyzwaniem, dlatego chciałem zapytać Was o radę. Może krótki wstęp:

Na poniższym obrazku po prawej i lewej stronie możecie zobaczyć zielone i czerwone prostokąty. Co one oznaczają?
  1. Zielony - Oznacza, że po prawej stronie powinno znaleźć się tło zapisane w katalogu strony jako "Right_background.png" a po lewej stronie tło zapisane jako "Left_background.png". Mówiąc krótko, chodzi o osiągnięcie rezultatu jaki jest obecnie na www.farea.pl.
  2. Czerwony - Oznacza że w tym miejscu powinno znaleźć się dokładnie takie tło, jak w sąsiednim DIV w środkowej kolumnie.

... zachowując jednocześnie środkową kolumnę (czyli całą treść strony) w środku ekranu. Początkowo myślałem, że dobrze by było zrobić prawą i lewą kolumnę z width: auto ale to nie specjalnie działa przy DIV. Druga opcja jaka się pojawiła, to dwa tła na stronie, ale niestety nie wiem w jaki sposób się za to zabrać...

Jeśli ktoś miałby pomysł w jaki sposób rozwiązać mój problem, to byłbym niezmiernie wdzięczny!

@EDIT: Tutaj jest kod źródłowy wraz z grafikami. Możecie zobaczyć co i jak zrobiłem do tej pory Kliknij aby pobrać!

Błagam... wyślę pocztą dobre wino za pomoc!