<tbody class='top'><tr><td>1</td><td>2</td><td>3</td><td><div class='wt'><span class='w'><a href='?w=1'>tekst A1</a></span> - <span class='tr'><a href='?u=1'>tekst B1</a></span></div></td><td>5</td></tr><tr><td>2</td><td>2</td><td>3</td><td><div class='wt'><span class='w'><a href='?u=2'>tekst A2</a></span> - <span class='tr'><a href='?u=2'>tekst B2</a></span></div></td><td>5</td></tr><tr><td>3</td><td>2</td><td>3</td><td><div class='wt'><span class='w'><a href='?w=3'>tekst A3</a></span> - <span class='tr'><a href='?u=3'>tekst B3</a></span></div></td><td>5</td></tr><tr><td>4</td><td>2</td><td>3</td><td><div class='wt'><span class='w'><a href='?w=4'>tekst A4</a></span> - <span class='tr'><a href='?u=4'>tekst B4</a></span></div></td><td>5</td></tr></tbody>
Mam taki kod jako $zmienna z którego chce pobrać tylko to co między <td> wyświetlić w postaci:
1|2|3|Tekst A1|Tekst B1|5 2|2|3|Tekst A2|Tekst B2|5 3|2|3|Tekst A3|Tekst B3|5 4|2|3|Tekst A4|Tekst B4|5
o ile za pomocą preg_match_all() z pierwszego <td> we wierszu potrafie wyciągnąć i wyświetlę zawartość to nie wiem jak wyciągnąć danę z reszty znaczników <td>, kod który mam i pobiera z pierwwszego <td> wygląda tak:
Mogę prosić o podpowiedź co zrobić, abym osiągnął efekt na jakim mi zależy?