Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Połączenie Dotpay z bazą SQL
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
M@X
Witam.
Mam baze w SQL gdzie jest wartość:
oplacony = 1 lub 0
Chce zainstalować system Dotpay, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji na jakiej zasadzie będzie połączenie z moją bazą ? Czy dobrze rozumiem że gdzieś w ich kodzie umieszcze swoją zmienną i w momencie jak użytkownik dokona opłaty to w tym momencie idzie UPDATE do mojej bazy podmieniając wartośc: oplacony z 0 na 1 ?
Czy to jakimiś paczkami dostarczają raz dziennie ?
Po prostu jak wygląda uaktualnianie mojej bazy ?
sazian
nie to nie tak działa
podajesz adres strony na który mają być wysyłane komunikaty i pod ten adres będą wysyłane wszystkie inforacjie metodą post.
Zresztą po zalogowaniu do systemu jest dostępna dokumentacja
M@X
Ma ktoś może taką dokumentacje ? wolałbym zaznajomić się z nią przed podpisaniem umowy z dotpay
www.aukcje.fm
Witam,

Tutaj masz co nie co.. https://ssl.dotpay.pl/files/dotpay_instrukcja_techniczna.pdf

W każdym systemie typu online powinieneś otrzymywać potwierdzenie zero jedynkowe po wykonaniu transakcji online. Dotpay ma swoje crony które to sprawdzają, najgorzej u nich jest z tego co wiem z ING Śląskim. Po pierwsze nie ma przekierowania, sam wpłacasz na konto, po drugie czekasz czasami kilka minut na wynik. Porażka.

Polecam, zobacz nowy system nie prawie 3% od transakcji ale ok 1,5% - home pay.

pozdrawiam
damian
modern-web
DotPay, zrezygnuj z tego rozwiązania póki jeszcze możesz, firma nie zmieniła się w ciągu ubiegłych 2 lat i jak było tak jest nadal - czyli tragicznie.
Również polecam HomePay ale warto także spojrzeć na Transferuj.pl smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.