lolek1992
15.11.2012, 23:29:10
Witam,
Mam pytanie, czy mógłby ktoś naprowadzić mnie, jak poradzić sobie z takim zadaniem:
W jednej lini muszę co jakiś czas zmieniać treść wyświetlaną na danej stronie (wyłącznie poprzez zmianę zawartości pliku index), jednak bez dostepu do pliku przez FTP. Mogę edytować plik index, jednak tylko raz na początku i właśnie wtedy mogę wstawić jakiś kod php. Czy ktoś może mi powiedzieć, jakiego kodu użyć? Z góry dzięki
fate
16.11.2012, 08:30:16
losowa tresc czy w jakims ustalonym porzadku?
lolek1992
16.11.2012, 08:38:17
Treść, którą ręcznie wpiszę
lolek1992
17.11.2012, 12:16:03
Dla jasności: powiedzmy, że jest strona X, do której mam dostęp ftp (mogę dodawać dowolny KOD PHP do strony).
Chcę aby za pośrednictwem tego KODU w jednej linijce wyświetlał się "przykładowy tekst", jednak po kilku dniach nie będzie już dotępu do ftp, a "przykładowy tekst" wyświetlany na stronie, chciałbym zmienić na "inny przykładowy teskt". Zmiana może się odbyć w dowolny sposób: np. poprzez bazę danych, z którą się łączy plik na którym jest ten KOD na innym serwerze, lub w jakikolwiek inny sposób, z wyjatkiem edycji pliku w którym jest KOD poprzez ftp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.