Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]Pomoc w wyborze technologii
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
David_Rook
Panowie, potrzebuję pomocy...!

Mianowicie:

Pracuję nad praca inżynierską - muszę zrobić stronę internetową dla przedsiębiorstwa zajmującego się pośrednictwem finansowym. Promotor chciał, aby na stronie znalazły się wyszukiwarka lokat, kredytów, kalkulator kredytowy. Jednakże sam uznałem, że to troszkę za mało na pracę inżynierską, więc zaproponowałem rozbudowanie tematu o możliwość zarządzania serwisem. Chodzi mi o to, że robię panel administratora, który może wszystko - głownie ma zakładać konta dla pracowników. Pracownicy logują się, dodają dane do baz danych, dodają relację produkt - klient, klient - pośrednik itd.

I teraz właśnie mam problem. Wcześniejsze skrypty na stronę internetową pisałem w czystym PHP bez użycia jakiegoklowiek frameworka. Chcąc zrobić taki system zarządzania najlepiej uczynić to w standardzie MVC. I pytanie do Was, jakiej technologii najlepiej użyć i to zrobić? Myślałem o Symfony, ale tam bym musial cale bazy przepisywac, generowac moduły, dużo czasu mi to zajmie, a termin mnie goni...

Może jakiś CMS?

Panowie, na pewno macie większe doświadczenie niż ja, więc poproszę o wszelakie pomysły i podpowiedzi.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam
ixox
Mogę polecić Symfony2. Ostatnio robiłem projekt w którym korzystałem z SonataAdminBundle. Panel administratora tworzy się w kilka minut. Więc sądzę, że można by było pójść w tą stronę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.