Jako, że dopiero zacząłem uczyć się pisania obiektowego w PHP mam pewien problem z organizacją kodu. Otóż ucząc się programowania pisałem sobie aplikację, która strasznie mi się rozrosła i spodobała. Ma m.in takie funkcjonalności jak: logowanie, rejestracja użytkowników, wysyłanie wiadomości między użytkownikami, dodawanie treści przez użytkowników, newsletter, formularz kontaktowy itd itp. Ogólnie rzecz ujmując pisząc sobie ten kod bardzo wzorowałem się na funkcjonalności skryptu a'la demotywatory i próbowałem napisać dla przećwiczenia coś o podobnej funkcjonalności (bardzo szeroko zakrojonej

Teraz ucząc się pisać obiektowo chciałbym przepisać to sobie w ramach ćwiczeń ale właśnie bazując na klasach. Natomiast nie do końca wiem jak sobie zorganizować pracę. Planuję najpierw określić funkcjonalności (typu: logowanie, newsletter, wiadomości itd), potem podzielić to na klasy, a następnie... No właśnie i co dalej? Każdą klasę do osobnego pliku i później znowu w index.php wszystko na kupę includować i robić tam obiekty? Nie ma kto mi podpowiedzieć jak to powinno wyglądać dlatego zwracam się do was