Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP] Mobilna wersja gry we flashu.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
EyeOfDevil
Witam.
Zwracam się do was o pomoc ponieważ chciałbym napisać mobilną wersję gry napisanej we flashu.

Chciałbym zrobić taką strone:
Cytat

Jest to ta
Cytat

gra tylko zrobiona tak by działała na telefonach.

Chciałbym zrobić taką stronę tylko dla innej gry.
Z samym napisaniem widocznej części strony nie będzie problemu chodzi mi bardziej o to w jaki sposób dane z gry w flashu są pobierane do tej mobilnej. Przepraszam jeśli zagmatwałem ale nigdy jeszcze nie miałem styczności z tym językiem lecz jeśli mnie odrobinę nakierujecie na pewno zrozumiem. wink.gif

Pozdrawiam,
i z góry dziękuję za pomoc
Posio
Tak, że obydwie wersje korzystają z bazy danych ?
EyeOfDevil
Cos typu mobilna wersja -> wersja we flashu -> baza.

Tylko wlasnie nie mam pojecia jak zrobic by ta mobilna wersja wykonywala zadania w pelnej wersji.

Dziekuje za odpowiedz.
vol
Co to jest ta pierwsza strona? Jakies logowanie z haslem mi wyskakuje, co to ma wspolnego z pytaniem?
Ta druga strona to cos we flashu, masz zamiar robic mobilna gre we flashu czy przeniesc flasha na cos co bedzie sie spisywac lepiej na mobilnych urzadzemiach np. html5->canvas?
Flash ogolnie zawsze byl jakims niewypalem wiec posuniecie androida i apple do nie wspierania flasha na rzecz html5 uwazam za bardzo dobry krok. Z calym szacunkiem dla milosnikow flasha ale ta technologia to po malu historia i jak widac, html5 rosnie w sile.
EyeOfDevil
Dzieki tej pierwszej stronie gra we flashu (2 link) dziala nawet na starych telefonach. Chce cos takiego zrobić tylko dla innej gry.

Odswiezam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.