Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: XAMPP - jak wyłączyć wyświetlanie błędów
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
IceManSpy
Cześć

Mam problem z najnowszym XAMPPem (1.8.1). Nie mogę wyłączyć wyświetlania błędów. Próbowałem już wielu kombinacji z plikiem php.ini, a dokładniej parametrami error_reporting (ustawiłem na E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT) i display_errors (ustawiłem na Off), ale nadal pokazują sie warningi typu Strict standards.
Można się tego jakoś pozbyć?
buliq
Jaka wersja PHP?

zrób stronę z phpinfo, tam szukaj gdzie umieszczona jest konfiguracja i edytuj tylko ten plik.
IceManSpy
Wersja PHP 5.4.7 . Właśnie edytuje ten plik, który wskazuje phpinfo, ale niestety nie działa. Nie reaguje na zmiany w php.ini .
W najgorszej wersji wrócę do starszej wersji XAMPPa.
buliq
Link,
IceManSpy
Nic z tego. Nie działa. Widocznie coś skopali w tym konfigu. Muszę wrócić do wczesniejszej wersji.
waqmaz
Ten najnowszy XAMPP jest w ogóle jakis pojebany. Wyświetla mi błędy, których nie powinno być, jak: undefined index. No kuźwa...
Od razu się podczepię do tematu.

Gdzie tkwi problem? Lista błędów:

Notice: Undefined index: akcja in C:\xampp\htdocs\index.php on line 34
  1. <?php if ($_GET['akcja']!=NULL) { require $_GET['akcja'] . ".php"; }

Notice: Undefined index: nazwa_uz_l in C:\xampp\htdocs\index.php on line 36
  1. $nazwa_uz = $_POST['nazwa_uz_l'];

Notice: Undefined index: haslo_l in C:\xampp\htdocs\index.php on line 37
  1. $haslo = $_POST['haslo_l'];

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\funkcje_lupo24.php on line 7011
  1. <?php if($_GET['action']!=NULL) { require $_GET['action'] . ".php"; } else { require "tekst_kontener_glowny.php"; } ?>

Będę wdzięczny. Próbowałem z isset, ale nie działa. Bardzo proszę o pomoc, prowadzę ogromny serwis, któy sam edytuję, a nie moge działać z takimi błędami, bo źle wyświetla mi stronę. Pozdrawiam, Wojciech.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.