Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Prosze o pomoc w rozwiązniu problemu -
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-tomek1712-
witam wszystkich
dziś rano zobaczyłem , że na mojej stronie ( jestem jej administratorem ) strona wyświetla sie bez ukladu strony - można zobaczyć http://www.aukcje-wakacje.pl bardzo prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu .
poprzez FTP zamieniłem juz w katalogach głównych public_html - plik CSS , oraz w Themes cału folder skórke V6 , nadpisałem taże z rezerwowego pliku : index .php , .htacces , style.php
dalej nic
myslałem ,że te drobne sprawy pomogą bo wydajemi się , że strona utraciła tylko style CSS - wszystkie funkcje strony chodzą dobrze , część Administracyjna jest OK .
wczoraj poprosiłem o sprawdzenie czy na stronie można używać szablonu aukcji , oto co napisałmi Pan od którego chciałem kupić szablon ( miał wypróbować go w stronie w częśći gdzie wprowadza się opis ( jak w Allegro w edytorze ) ) .
może coś gdzieś sie jakoś przypadkiem nadpisało ?
nie chcę wgrywać backup`u z 30 stycznia bo dużo danych od tego czasu weszlo na stronę i te napewno utracę jeśli wgram backup chyba , że można zachować bazę - wgrać backup i potem jeszcze raz bazę z danymi
będę wdzięczny za każde dobre slowo i poradę .
pozdrawiam Tomek
prz3kus
To źródło twojej strony czy czasem nie sądzisz że coś tutaj bruździ ci pliki CSS questionmark.gif

1. <meta name="keywords" content=">
  2. <link href="themes/v6/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  3. <link href="themes/v6/xul.css" rel="stylesheet" type="text/css">

podpowiedz coś się nie domyka smile.gif
-tomek1712-
prosze o podowiedź lub odpowiedź konkretnie
jak patrzę na swoje żródło to wygląda inaczej jak to co podałeś
czy powinienem to wstawić jak napisałeś ?
wcześniej nie miałem z tym problemu chodzilo wszystko ok do wczoraj lub dzisiaj - jak to mogło sie stać ?
dziękuję za wszelkapomoc
prz3kus
Może trzeba troszkę samemu ruszyć głową naprawde ciezko znalesc błąd w podanych 3 linijkach kodu HTML, jak zaglądasz na żródło strony odrazu podświetlanie wskazuje że nie domykasz jednego cudzy-słowa

Wywal z kodu zbędą meta tag
<meta name="keywords" content=">
albo zamień na
<meta name="keywords" content="">
wtedy będzie sie ładował poprawnie ten plik css <link href="themes/v6/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
-tomek1712-
z tego całego roztrzęsienia zapomniałem gdzie ten kod pozmieniać
staram sie szukać gdzie jest
w adminie znalazłem ale dla poprawności wolę zapytać : mam cos takiego :
<meta name="description" content="Wakacje na Aukcji , Aukcje z Wakacjami , Aukcje urlopów , Tanie Wakacje , Samolot , Pociąg , Dojazd Własny , All Inclusive , Wypoczynek i Zabawa. Egipt , Turcja , Tunezja , Egzotyka , Willa , Dom , Apartament , do Wynajęcia , Wyjazd grupowy , Zakupu Grupowe , Adventure , Rejsy , SPA i Rozrywka , Wycieczki Objazdowe , Last Minute , Camping i Agroturystyka , dla Seniora , Hotele i pensjonaty, kwatery, aukcje internetowe wakacji i urlopów , pokoje, Domek , Wakacje, Urlop , Wypoczynek , Aktywny Wypoczynek , Czas Wolny, Hotele , Agroturystyka , Last Minute , Firsat Minute , Zabawa pensjonaty, kwatery, aukcje internetowe, pokoje, domki, wakacje, urlop, oferty , Casamundo , Interhome.pl , wypoczynek, aktywny wypoczynek, czas wolny, hotele, agroturystyka , last minute , zabawa, aukcja jakich nie ma na "allegro.pl , świstak.pl , aukcje.fm , czy, aukcjusz.pl , ebay , za10groszy.pl "><meta name="keywords" content=">
czy mam wywalić to pierwsze i wstawić : <meta name="keywords" content=""> , czy na końcu z dwoma apostrofami ?
czy wogóle powinienem to znaleźć na serwerze w jakim pliku sprawdziłem CSS i Config - nie pamietam gdzie to było

wiem ! prosze o wyrozumiałość ! nie jestem biegły w tych sprawach dlatego prosze o pomoc właśnie WAS specjalistów
-tomek1712-
bardzo bardzo dziekuję
strona http://www.aukcje-wakacje.pl działa można sprawdzić
przepraszam ale przyćmiło mnie trochę - jakoś nie mogłem mysleć
teraz załapałem i naprawiłem błąd - tak jak pisałeś trzeba troche pogłówkować ale w tym zacięciu trochę sie pogubiłem

bardzo dziękuję za pomoc - dobrze jest spotkać pomocnych ludzi
pozdrawiam Tomek
-tomek1712-
rozwiązaniem okazało się :
błąd : tu był text ..."><meta name="keywords" content=">
prwidłowo : <meta name="keywords" content="">

pozdrawiam Tomek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.