Poniżej tabela spotkania to tutaj admin dodaje spotkania mają one rekord rozliczony tzn czy admin go rozliczył czyli dodał wynik.

Dalej mamy kupony jeśli osoba stworzy kupon to spotkania ktore wybrał na kuponie trafią tutaj gdzie zdarzenie to id spotkania a typ to wynik jaki podał użytkownik.

Dalej mamy już tylko cały kupon. Czy jest rozliczony stawke jaką postawił użytkownik oraz unikalne id dzięki któremu rozpoznaje spotkania które do niego są przypisane w kuponie.

Teraz tak mój problem to sprawdzenie czy wszystkie spotkania na kuponie są rozliczone (aktualnie w bazie dodałem tylko 3 spotkania które są na kuponie, na potrzeby wytłumaczenia) trzeba w to wejść tak unikalne id kuponu -> kupony zdarzenie -> po zdarzeniu dojść jakie to spotkania i sprawdzić które są rozliczone jeśli jakieś spotkanie nie jest to wypisuje "Nie" jeśli wszystkie są to wypisuje "Tak" zlicza kursy tych spotkań w zależności jaki typ podał użytkownik w tabeli kupony i mnożymy ze stawką z uni_kupony. Wytłumaczyłem najprościej jak się dało i tak jak ja to rozumiem.