Jestem zupełnie początkująca i raczkująca w kwestii tworzenia stron, domen, serwerów, itp ;-) Dlatego też zwracam się o pomoc do bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek ;-)
Sprawa wygląda tak:
- kolega ma wykupione miejsce na serwerze w nazwa.pl i ma tam również swoją domenę, nazwijmy ją: kolega.eu
- posiada również inną stronę pod adresem powiedzmy: kolega.wix.com
- domena kolega.eu posiada przekierowanie na kolega.wix.com
- korzystając z uprzejmości kolegi, wykupiłam również domenę w nazwa.pl i zaparkowałam ją na jego serwerze (nazwijmy ją: mojadomena.pl)
- chcę stworzyć stronę w joomla, tak więc skorzystałam z Autoinstalatora joomla 3.0 w nazwa.pl i zainstalowałam joomle, przypisując do niej domenę: mojadomena.pl
- obydwie domeny (zarowno kolega.eu oraz mojadomena.pl) mają przekierowanie jakby na katalog główny
- w katalogu głównym znajduje się plik index.html, w którym zdaje się jest zapisane właśnie przekierowanie na stronę kolega.wix.com
- problem polega na tym, że mojadomena.pl również przekierowuje się na: kolega.wix.com
Drzewko wygląda tak:
/ (katalog główny) --> instalator
.gitconfig
index.html
Pytanie:
Co mam zrobić i jak, żeby strona kolegi: kolega.eu dalej miała przekierowanie na kolega.wix.com, a moja strona mojadomena.pl wskoczyła mi na joomle?

Jeżeli ktoś miałby jakiś pomysł i cierpliwość, żeby mi wytłumaczyć co i jak, to ja bardzo chętnie wszelkie rady przyjmę (mailowo, skypowo, jakkolwiek).
Pozdrawiam,
Tresz