Tak po krótce co i jak..
Tworzę stronki od kilku miesiec, mam problem z panelem admina, stworzonym przez siebie..
Moje logowanie nie jest zbytnio skomplikowane..
A więc tak..
Kilka miesiecy temu stworzyłem panel administratora, jest zainstalowany na kilku stronach gdzie działa bez zarzutu..
Ostatnio dostałem zlecenie na 2 strony, wszystko ładnie ok, zainstalowałem panel jest ok

Tylko że.. gdy zalogujemy się, chcemy wejsc na zakładkę "podstrony", przechodzimy spowrotem do logowania..
PHP tak jakby "nie wie" że jesteśmy zalogowani.. i dalej oczekuje od nas że się zalogujemy..
Tutaj ten kod z logowania..:
<? ?> <? { if($_POST['login']=='login') if($_POST['pass']=='haslo') { $_SESSION['index']='ok'; } } { echo '<form method="POST" action="index.php"> <p align="center"> <font color="white"><br> <br> <br> <br> <br> <br> Nie jesteś zalogowany<br><br>Wpisz dane logowania:<br><br> Login: <br><input type="login" name="login" size="20"><br><br> Hasło:<br> <input type="password" name="pass" size="20"><br><br> <input type="submit" value="OK"></p></font> </form>'; } { $_SESSION['index']=''; echo ' <br> <br> <br> <br> <br> <br> <center><font color="white">Nastąpiło wylogowanie...<br><br> Powrót do <a href="index.php">strony głównej</a>...</center></font>'; } if($_SESSION['index']=='ok') { ?> JAKAS TRESC <? } ?>
Czy ktoś mógłby mi powiedziec co jest grane z tym?
Skrypt działa na testowym serwerze moim z cba.pl
Testowa stronka
login - haslo ... testowe
Nie działa jednak na home.pl, 1and1.pl, blink.pl..
Wydaje mi się że jest to cos związane z tym kodem..
Nie jestem zbyt dobry w tym ;p więc proszę o pomoc.. a nie o "hejt"
Pozdrawiam
PS. Nie wiem czy dobra kategoria na forum ;d ale myślę że nikt się nie obrazi