Witam!
Opisze szybciutko moj problem. Zrobilem stronke, ladowanie linkow oparlem na ajaxie(ladowanie linkow do jednego diva). Czyli tak mam index.html i 5 podstron html ktore zawieraja tylko tresc (czyli to co ma byc ladowane do glownej strony do tego diva)- to wszystko chodzi ale pojawia sie problem gdy wstawiam skrypy napisany w php do wysylania formularza. Skrypt ten wstawiam do podstrony o nazwie contact.php. Jest to kawalek kodu html z formularzem i kawalek php. I gdy wejde np.najpierrw na strone glowna potem na ta podstrone z formularzem i wpisze dane i klikne wyslij formularz, to nie mam zadnego komunikatu i przegladarka mi wychodzi z tej podstrony i przechodzi do index.html. Bardzo mnie to dziwi bo nie wiem o co chodzi. Dodam ze normalnie jak wpisze z palca na stronie server/strona/contact.php to wtedy mi wysyla formularz bez problemu i odbieram go na mailu. Wnioskuje ze jest problem z ajaxem bo jak dopiero napisalem bez ajaxa wysylania formularza chodzi. Stronke odpalam oczywiscie nie na localhoscie tylko na serwerze globalnym obslugujacym php, mail() i inne rzeczy. Czy ktos pomoze ?