Nie widać go na ekranie, chociaż gdy otwieram kod źródłowy strony to go pokazuje.
Próbowałem ustawić go już w kazdym miejscu w body, dodawałem do css rozmiary nawet po 200px, wyśrodkowanie, z-index na 999 i nic, poprostu go nie ma

W sumie nie chciałem się wygłupiać z pytaniem na forum, bo i tak moje pytania ostatnio są dosyć beznadziejne, ale zwyczajnie już zwątpiłem w to ,że sam sobie poradzę

O co z tym chodzi??
Mam taki dokument:
<?php session_start(); ob_start() ?> <!DOCTYPE html> <html lang="pl"> <head> <meta charset="UTF-8"> <link rel="stylesheet" href="css/reset.css"> <link rel="stylesheet" href="css/user.css"> </head> <body> <div id="allbox"> <?php include 'connect.php'; ?> <div id="navbar"> <div id="navmenu"> </div> </div> <div id="mainbox"> </div> </div> </body> </html>
A tutaj CSS
body{ overflow-y: scroll; background-color:#F0F8FF; background-color:#F5FFFA; background-color:#FCFCFC; width:100%; } #navbar{ background-color:#3D3333; box-shadow: 2px 2px 2px grey; width:100%; height:70px; position:fixed; top:0px; z-index:99; } #navmenu{ display:inline; float:right; margin-top:25px; margin-right:80px; background-color:#3D3333; color:white; font-family:sans-serif,New Times Roman; font-size:14px; border:none; width:860px; } #ranking{ padding-right:220px; } #logout{ padding-right:50px; } #settings{ padding-left:50px; padding-right:50px; } #home{ padding-right:50px; } a{ color:white; text-decoration:none; }