dzięki wielkie

działa

nie mogę dojść jak zrobić to samo z checkboxami, jak wstawić do nich wartość ze zmiennej? (próbowałem opcji hidden z value=0, przepisywania wyniku checkboxa do zmiennej bez tablicy i wczytywania jej do formularza, itp co tam znalazłem po necie, ale nie mogę trafić w rozwiązanie)
<BODY BGCOLOR="#CCCCCC">
<form action="zzz01.php" method="post">
<input type="text" name="Infernal_Warriors_Models" style="width:40px;" value="
<?php echo $_POST["Infernal_Warriors_Models"];?>" > Models <br>
<input type="checkbox" name="Infernal_Warriors_Champion" value="
<?php echo $_POST["Infernal_Warriors_Champion"];?>" >Champion
<input type="checkbox" name="Infernal_Warriors_Standard" value="
<?php echo $_POST["Infernal_Warriors_Standard"];?>" >Standard
<input type="checkbox" name="Infernal_Warriors_Music" value="
<?php echo $_POST["Infernal_Warriors_Music"];?>" >Music
<input type="submit" value="ok"/>
</form>
<?php
if($_POST["Infernal_Warriors_Models"] == '') { $_POST["Infernal_Warriors_Models"] = 0; }
if($_POST["Infernal_Warriors_Champion"] == 'on') { $_POST["Infernal_Warriors_Champion"] = 'on'; } else { $_POST["Infernal_Warriors_Champion"] = 'off'; }
if($_POST["Infernal_Warriors_Standard"] == 'on') { $_POST["Infernal_Warriors_Standard"] = 'on'; } else { $_POST["Infernal_Warriors_Standard"] = 'off'; }
if($_POST["Infernal_Warriors_Music"] == 'on') { $_POST["Infernal_Warriors_Music"] = 'on'; } else { $_POST["Infernal_Warriors_Music"] = 'off'; }
?>
<?php
echo "Infernal_Warriors_Models= "; echo $_POST["Infernal_Warriors_Models"]."<br>"; echo "Infernal_Warriors_Champion= "; echo $_POST["Infernal_Warriors_Champion"]."<br>"; echo "Infernal_Warriors_Standard= "; echo $_POST["Infernal_Warriors_Standard"]."<br>"; echo "Infernal_Warriors_Music= "; echo $_POST["Infernal_Warriors_Music"]."<br>"; ?>