Pobrałem z bootsrapa sidebar https://startbootstrap.com/template-overvie...simple-sidebar/
Sprawa wygląda tak, że muszę go przerobić tak, żeby mieć 3 stany, duże rozdzielczości, tablet, oraz telefon.
Różnice wyglądają tak, że duże rozdzielczości mają mieć sidebar zawsze na wierzchu, tablety także, ale zamiast tekstu mają pojawić się ikony, a telefon ma mieć hamburger menu.
Jako że jestem całkowicie zielony w tworzeniu stron, na logikę doszedłem do kilku rzeczy ale nie mogę przeskoczyć pewnych problemów.
1. Dla dużych rozdzielczości, sidebar ma być zawsze na wierzchu.
To jest mój przycisk który otwiera sidebar. Problem w tym, że nie potrafię wyciągnąć na wierzch mojego sidebara.
Grzebię w jego css ale nic się nie udaje. Jak więc wyciągnąć go na wierzch?
2. Telefony z kolei mają posiadać taki przycisk, jak więc zrobić to w ten sposób, aby na małych rozdzielczościach przycisk się pojawiał, ale na większych i dużych nie?
Taki sam problem mam dla tabletów. Jak to zrobić, żeby zamiast tekstu pojawiły się ikony tylko na tych rozdzielczościach.
Wiem (tak mi się wydaje) gdzie w CSS znajduje się partia kodu odpowiadająca mniejszym rozdzielczościom.
Zaczyna się od tego miejsca:
@media(min-width:768px) { #wrapper { .....
Ale przecież nie zdefiniuję pojawiania się przycisków w CSS, prawda?