Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Zmiana stylizacji radio input bez label
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
zafon
Hej chciałem zmienić klasyczny input radio ale wszystkie poradniki wykonane są dla label mój input tego nie ma czy jest szansa na zmianę podstawowego radio input:
Kod
<div class="Radio"><input type="radio" value="0.00,0.00,+,$,3" onchange="ZmienCeche('38282_3')" name="cecha_1" checked="checked" style="border: 0px; border-radius: 0px; padding: 0px; height: auto;"> 24</div>

Dzieki za pomoc
zafon
a czy jest możliwe dodanie do tego kodu wartości label
  1. $Wynik .= '<div class="Radio"><input type="radio" value="' . $Wartosc['id'] . '" onchange="ZmienCeche(\'' . $this->idUnikat . $this->id_produktu . '\')" name="cecha_' . $cecha['options_id'] . '" ' . (($LicznikRadio == 0) ? 'checked="checked" ' : '') . '/> ' . $Wartosc['text'] . '</div>';

Nie wiem czy poprawnie to dodałem ale zrobiłem tak:
  1. $Wynik .= '<div class="Radio"><input type="radio" value="' . $Wartosc['id'] . '" onchange="ZmienCeche(\'' . $this->idUnikat . $this->id_produktu . '\')" name="cecha_' . $cecha['options_id'] . '" ' . (($LicznikRadio == 0) ? 'checked="checked" ' : '') . '/><label>' . $Wartosc['text'] . '</label></div>';
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.