Zmieniłem hosting, przerzuciłem całą bazę MYSQL, pliki, dosłownie wszystko.
Strona działa, wszystko jest okej z wyjątkiem logowania... Wpisuje login i hasło klikam button zaloguj, następnie pokazuje mi się cała biała strona... adres.pl/login.php.
Co może być nie tak, skoro poprzednio wszystko działało bez problemu?
index.php
login.php
<?php { } $servername = "XXXXXXXXX"; $username = "XXXXXXXXX"; $password = "XXXXXX"; $dbname = "XXXXXXX"; $polaczenie = @new mysqli($host, $db_user, $db_password, $db_name); if ($polaczenie->connect_errno!=0) { } else { $login = $_POST['login']; $haslo = $_POST['haslo']; if ($rezultat = @$polaczenie->query( mysqli_real_escape_string($polaczenie,$login)))) { $ilu_userow = $rezultat->num_rows; if($ilu_userow>0) { $wiersz = $rezultat->fetch_assoc(); if (password_verify($haslo, $wiersz['pass'])) { $_SESSION['zalogowany'] = true; $_SESSION['id'] = $wiersz['id']; $_SESSION['user'] = $wiersz['user']; $_SESSION['drewno'] = $wiersz['drewno']; $_SESSION['kamien'] = $wiersz['kamien']; $_SESSION['zboze'] = $wiersz['zboze']; $_SESSION['email'] = $wiersz['email']; $_SESSION['dnipremium'] = $wiersz['dnipremium']; $rezultat->free_result(); } else { $_SESSION['blad'] = '<span style="color:red">Inncroent login or password!</span>'; } } else { $_SESSION['blad'] = '<span style="color:red">Inncroent login or password!</span>'; } } $polaczenie->close(); } ?>