potrzebuje waszej pomocy a chodzi mi o coś takiego.
Mam skrypt do tworzenia csr do certyfikatów i muszę zapisać go w pliku i wysłać przez api systemu HRD
Tak wygląda skrypt
"countryName" => $_POST['country'], "stateOrProvinceName" => $_POST['wojewodztwo_region'], "localityName" => $_POST['miasto'], "organizationName" => $_POST['nazwa_firmy'], "organizationalUnitName" => $_POST['nazwa_firmy'], "commonName" => $_POST['domena'], "emailAddress" => $_POST['email'] ); // Generate a new private (and public) key pair "private_key_bits" => 2048, "private_key_type" => OPENSSL_KEYTYPE_RSA, )); // Generate a certificate signing request // Generate a self-signed cert, valid for 365 days // Save your private key, CSR and self-signed cert for later use openssl_csr_export($csr, $csrout); openssl_x509_export($x509, $certout); openssl_pkey_export($privkey, $pkeyout, "mypassword"); $csr_privkey=$csrout.$certout.$pkeyout; // Show any errors that occurred here while (($e = openssl_error_string()) !== false) { }
Tak jak przeczytałem ten odpowiada za utworzenie pliku zawartości na serwerze ale chce go wysłać przy tworzeniu.
$zawartosc ="" ; $zawartosc .="" ;
A tak wygląda cały mój skrypt jak zaczołem robić
"countryName" => $_POST['country'], "stateOrProvinceName" => $_POST['wojewodztwo_region'], "localityName" => $_POST['miasto'], "organizationName" => $_POST['nazwa_firmy'], "organizationalUnitName" => $_POST['nazwa_firmy'], "commonName" => $_POST['domena'], "emailAddress" => $_POST['email'] ); // Generate a new private (and public) key pair "private_key_bits" => 2048, "private_key_type" => OPENSSL_KEYTYPE_RSA, )); // Generate a certificate signing request // Generate a self-signed cert, valid for 365 days // Save your private key, CSR and self-signed cert for later use openssl_csr_export($csr, $csrout); openssl_x509_export($x509, $certout); openssl_pkey_export($privkey, $pkeyout, "mypassword"); $csr_privkey=..; // przypisanie zawartości do zmiennej $zawartosc = $csrout; $zawartosc .= $certout; $zawartosc .= $pkeyout; // Show any errors that occurred here while (($e = openssl_error_string()) !== false) { }
Ale nie wiem jak mam zrobić aby wysłać plik w locie.