Jestem nowy i początkujący

Obecnie mam ogromny problem. Ponieważ nie mogę pod stronę wyświetlająca posty podpiąć kodu CSS.
Chodzi mi o to ze obecnie funkcja wyświetla 4 posty na stronie
function wicked_indexloop() { query_posts(" posts_per_page=4"); $counter = 1; if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> <div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>> <?php thematic_postheader(); if ($counter == 1 && has_post_thumbnail() && !is_paged()) { the_post_thumbnail('homepage-thumbnail'); } ?> <div class="entry-content"> <?php the_excerpt(); ?> more_text() ?></a> <?php $counter++; ?> </div> </div><!-- .post --> <?php endwhile; else: ?> <h2>Ehem</h2> <p>Nie ma żadnych postów do wyświetlenia!</p> <?php endif; wp_reset_query(); }
Chciałbym, aby pierwszemu występującemu postowi był nadany styl na całą szerokość strony. A pozostałe trzy żeby były rozłożone w jednej linii pod spodem.
Mam kod który wygląda tak ale on nie działa.
body.blog div.p1 { font-size: 120%; } body.blog div.p1 img { float: left; margin-right: 30px; } body.blog div.p2 { clear: left; } body.blog div.p2, body.blog div.p3, body.blog div.p4 { width: 270px; float: left; margin-top: 22px; } body.blog div.p3 { margin-left: 30px; margin-right: 30px; }
kod bedzie umieszczony na www.formastina.com
Czy moglbym prosić o pomoc w tym temacie