Mam pewien problem, a mianowicie, jedna pętla foreach sprawdza czy mam galerie zgodnie z warunkiem, druga w niej zaś generuje obrazki. Potrzebuje aby trzecia pętla foreach podstawiała pod każdą kolejne zdjęcie w miejsce a href pobrane z bazy linki, ale za każdym razem podstawia mi ostatni. Nie wiem za bardzo jak ją wpleść w foreache, które generują mi galerie.
function na_get_gallery_image_urls( $post_id ) { $post = get_post($post_id); // Make sure the post has a gallery in it if( ! has_shortcode( $post->post_content, 'gallery' ) ) return; // Retrieve all galleries of this post $galleries = get_post_galleries_images( $post ); $title = get_the_title($post_id); $poster_guid = $wpdb->get_results("SELECT guid from wp_posts WHERE post_name LIKE ('albums-inside-%') ORDER BY guid DESC"); //pętla pobierająca ostatnie linki foreach($poster_guid as $posters_guid){ $post_guid; $post_guid = ($posters_guid->guid); } // Loop through all galleries found foreach( $galleries as $gallery ) { // Loop through each image in each gallery foreach( $gallery as $image) { if(is_page( 376 )){ } elseif(is_page( 5 )){ } else{ } } } }