WSZYSTKIEGO DOBREGO, wielkiego Mikołaja i prezentów po sufit.
Dość słodzenia i do rzeczy

Szukam przykładów jak pobrać listę klientów woocomerce przez API.
Nie wiem gdzie jest błąd ale jak wysyłam request to mi zwraca wszystko co się tylko da ale nie listę. Mogę zobaczyć wszystkie obiekty jakie tylko, wszystkie endpointy ale nie mogę wyciągnąć danych klientów
require __DIR__ . '/vendor/autoload.php'; use Automattic\WooCommerce\Client; use Automattic\WooCommerce\HttpClient\HttpClientException; $woocommerce = new Client( 'https://applications.com/index.php', 'moj klucz', 'ymoj klucz', [ 'version' => 'wc/v3/?=', ] ); try { // Array of response results. $data = [ 'role' => 'customer' ]; $results = $woocommerce->get('customers',$data); // foreach ($results as $prod) // { // $prods .= ''; // } } catch (HttpClientException $e) { // }
przykładowy kod wywala mi tylko ....
stdClass Object ( [namespace] => wc/v3 [routes] => stdClass Object ( [/wc/v3] => stdClass Object ( [namespace] => wc/v3 ( [0] => GET ) ( [0] => stdClass Object ( ( [0] => GET ) [args] => stdClass Object ( [namespace] => stdClass Object ( [default] => wc/v3 [required] => ) [context] => stdClass Object ( [default] => view [required] => ) ) ) ) [_links] => stdClass Object ( ( [0] => stdClass Object .............
Podpowiedzcie proszę
oczywiście nie podpinam się z WP, robię zewnętrzny skrypt.
zapomniałem dodać, że używan do tego :
automattic/woocommerce PHP wrapper for the WooCommerce REST API
który działa na innym systemie (przynajmniej pobiera produkty)