Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ukryte pliki na FTP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Tsiru
Cześć,
Mam programik cute FTP pro 6 i niewiem jak go ustawić, żeby pokazywał wszystkie pliki.
Podczas experymentów z php potworzyła mi się cała kupa plików o nazwach conajmniej dziwnych, np:
Cytat
..%61.%62%63

Wiecie może jak go ustawić, żeby pokazywał wszystkie pliki, albo znacie inny program, który to robi ?
Dzięki w góry.
Bartek.
crash
Ja znam Total Commandera... Sieć -> FTP Pokaż ukryte pliki, ale co to ma wspólnego z php poza tym, że pomógł Ci odkryc jakieś tajemnicze pliki?
Tsiru
Zrobiłem starystyke, a storna działała na tej zasadzie, że tworzyła plik textowy o nazwie takiej samej, jak nazwa działu, ale kogoś to gryzło i powpisywał
Cytat
index?chapter=dupa
itd. i teraz pasuje to usunąć, a że jedna nazwa ma z nazwie jakieś przypaktowa znaki, to niepokazje go, ale tak wyświetlam liste z poziomu php za pomocą prostego skryptu, to tam jest, i buzy człą statystyke.
Raz wpisał adres mailowy (http://zensaute.pl/plik) i niemoge skasować katalogu, bo mi pokazuje że tan jest plik, a ja go niewidze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.