Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czas
Forum PHP.pl > Forum > PHP
kapral
Jak na stronie mam wyświetlić czas jaki był potrzebny do wyświetlenia rekordów z baz danych:
- mysql
- posgresql
-sqllite
Termit_
date" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual < drugi argument ?
kapral
Nie chodzi mi o datę tylko czas jaki był potrzebny na zrealizowanie zapytania np. SELECT.
Podobnie jak w konsoli wpiszemy to zapytanie to po wyświetleniu rekordów wyświetla się czas w jakim to nastompiło - to właśnie chcę wyświetlić na stronie
strife
Musisz zrobić sterownik tutaj masz opisane wiecej na ten temat, w tym jak obliczyć czas wykonywania zapytań => http://webcity.pl/webcity/artykuly.php/t/19

Pozdrawiam!
SongoQ
@scarface nie o taki czas chodzilo autorowi posta. Wykonujac zapytanie z konsoli bazka zwraca Ci czas wykonania zapytania. A ten artykul opisuje czas w php, czyli tak naprawde nieaktualny bo zaluzmy ze lacze miedzy serwerami baz danych a www jest wolne to tak naprawde wykonanie zapytania = wykonanie zapytania + czas na przeslanie wynikow. Pytajacego intesuje czas wykonania zapytania, przynajmniej tak to zrozumialem z 2 posta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.