To było już wałkowane wiele razy na chyba już wszystkich forach ale szukałem chyba wszędzie i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!!
Jak mam zostosować porcjowanie do skryptu który wylistowuje mi katalog?

A oto ten skrypt:
<?php $directory=\"polifonia/s/1\"; // Nazwa listowanego folderu. $cellspacing=5; // Odstępy między komórkami tabeli (w pionie i w poziomie). $padding=1; // Odstępny między kolumnami tabeli (w poziomie). $file_list=\"\"; // Inicjacja zmiennej <-- tu nic nie zmieniamy. if($directory!=\"\") $directory.=\"/\"; if($file_name!=\".\"&&$file_name!=\"..\"&&!is_dir($file_name)){ $file_list.=\"t<tr>ntt<td nowrap>\". \"<a href=\"\".$directory.$file_name.\"\">\".$file_name.\"</a></td>ntt\". \"<td nowrap><p>\".(round($file_size/1000,1)).\" kB</p></td>ntt\". \"<td nowrap><a href=\"\".$directory.$file_name.\"\"></a></td>nt</tr>n\"; } if($file_list!=\"\"){ echo\"<style>nt\". \"<!--ntt\". \"td{padding-left:\".$padding.\";padding-right:\".$padding.\"}nt\". \"-->n\". \"</style>nn\"; }else echo\"Wybrany folder nie zawiera plików.\"; }else echo\"Wybrany folder nie istnieje.\"; ?>
Bardzo prosze o pomoc niech ktoś mi wytłumaczy co gdzie mam wstawić aby porcjowanie działało do tego skryptu albo niech ktoś kto ma chwilke czasu niech mi poprostu przerobi ten skrypt bo przecież dla was to żaden problem a ja jestem bardzo początkujący w php i niemam najmniejszego pojęcia jak mam to zrobić!!!
Tylko prosze nie dawajcie mi linków do jakichś kursów albo innych przykładów które i tak mi nie pomogą bo takich już studiowałem setki!!!
Zgóry dziekuje za pomoc!!!