Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IPB freeware
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
szukam
witam szukam gdzies darmowej wersji IPB, google wywala pelno stron ale same fora ktore chodza na IPB smile.gif ma ktos moze link gdzie moge pobrac??
kwiateusz
www.invisionboard.com reszta wersji jest nielegalna
Kinool
a jak jest z wersja 1.3 bo potem licencje chyba zmieniali bo zastanawiem sie czy nie zmienic phpBB bo juz mam dosyc robinia updatow tego systemu sad.gif
kwiateusz
tez z tego co kojarze nie mozna jej legalnie dostac .. ale jak poszukasz i znajdziesz np. takie 2.0.0(trial) to nikt ci nie udowodni kiedy ja zdobyles smile.gif
mike
Jeżeli masz wersję 1.3 ściągniętą tuż przed zmianą licencjonowania. To jest ona jak najbardzej legalna. Przecież nie można zmienić zasad licencji działających już aplikacji (Prawo nie działa wstecz.).

Problemem jest znaleźenie takiej wersji. Są ludzie którzy mają gdzieś ostatni download na dysku.

Szukaj, pytaj ludzi.

P.S. Sam mam taką wersję, ale mi się gdzieś zapodziała na 160GB dysku i na kilkunastu płytach z softem. Jak znajdę to dam znać na PW.
Kinool
no znalazlem taka wersje smile.gif 1.3 Final ale nie wiem czy sa w niej jakies bugi bo updatow juz raczej nie sciagne, wiec jak ma ktos jakies spolszczenia i info o bugach w tej wersji to bede wdzieczny smile.gif PS jak by ktos byl zainteresowany to moge udostepnic winksmiley.jpg
kwiateusz
jat ma bym ci radzil juz 2.0.0 brac tongue.gif ale twoja wola

p.s. moge udostepnic tylko to jest nie legalne tongue.gif
hwao
Złe miejsce.
Zamykam

Prosze sie zarejestrowac i napisac w odpowiednim forum ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.