Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php - dlaczego brak reakcji?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Kostek2k
Witam! Jestem newbie w php - pierwsze kroki. mam pytanie: Zainstalowalem Krasnala z calym inwentarzem i mam problem. Uzywam Opery i gdy wpisuje adres do skryptu po raz pierszy i uruchomie ten skrypt i on (o dziwo!! smile.gif) zadziała to pozniejsza zmiana zawartosci i proba odswiezenia tego samego skryptu w przegladarce konczy sie bez rezultatu. Dodany fragment kodu nie jest wykonywany- po prostu wyglada to tak jak gdyby przegladarka zapamietywala skrypt sprzed modyfikacji i tylko taki wyswietla. musze za kazdym razem zmieniac nazwe pliku .php To jest wkurzajace. co moge z tym zrobic?

prosze sie nie nabijac biggrin.gif jestem baaardzo zielony worriedsmiley.gif sadsmiley02.gif

pozdrawiam
Lukasz
nospor
problem masz z operą. Masz ustawione cachewoanie. Masz operę 8? Jak tak to porażka, mają coś zwalonego z czyszczeniem cache. Jak 7.5 masz to se ustaw aby ci nie cachowal nic i bedzie git
kostek2k
Dzieki, sprobuje i napisze czy pomoglo.

pozdrawiam
Lukasz biggrin.gif
Kostek2k
ok..nie dziala.. potne sie... albo wyrzuce opere... zreszta.. nie zasmiecam juz forum.. w koncu sie zarejestruje biggrin.gif
Kas
Polecam odwiedziny www.firefox.pl - pobierz najlepszą przeglądarkę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.