Pierwsza czesc, te w pierwszym kwadracie juz mam juz mam:
<?php { mysql_query("INSERT INTO gb_recenzje VALUES('".$_GET['wsk']."','".$_POST['tytul']."','".$_POST['recenzja']."')"); } echo '<b>Dodaj recenzję</b> <center> Tytul recenzji:</font><br> <form method=POST action="game.php?wsk='.$_GET[wsk].'&act=recenzje"> <input maxLength="128" size="48" name="tytul"><br> ¬ródło:</font> Opis:<br> <textarea style="BORDER-LEFT-WIDTH: 1px; BORDER-LEFT-COLOR: black; BACKGROUND: #ffffff; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 1px; BORDER-BOTTOM-COLOR: black; BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px; BORDER-RIGHT-COLOR: black" name="recenzja" rows="7" cols="49" type="text" value size="1000" maxlength="1000"></textarea><br> <input type=hidden name=sub> <input type="submit" value="Dodaj do bazy !"><br><br></center> </form> '; ?>
Chodzi o czesc druga, te czesc, w ktorej mamy wybor. W sumie dla calego formularza jest tabela w bazie z piecioma polami (id, tytul, recenzja, pole1, pole2). Na rysunku w drugiej czesci formularza to co nie jest w nawiasie to wartosc pola, a to co jest w nawiasie to pole w tabeli gdzie ma isc ta wartosc. Chodzi mi o to jak ta druga zcesc formularza bedzie wygladac?