Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sesje ograniczenia?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
styx
Siema
Mam problem:

Wywołuje w jednym pliku okienko pop-up w javascript, i w tym wywolanym okienku nie ma już kontaktu z sesją, tzn jest ale rożnie. W tym wywołanym okienu nie zawsze są wszytkie zmienne zapisane w sesjach. Czasami nie ma żadnych, czasami jest tylko kilka pierwszych.

1. <script TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">
  2. onload = function()
  3. {
  4. window.open('plan/podgladdanych5.php?<?php print SID;?>&kodtrans=<?php print $_SESSION['kodplanu'] ;?>', '', 'menubar=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=yes,resiza
    ble=no,fullscreen=no,channelmode=no,width=750,height=550,left=10,top=10');
  5. return false;
  6. }
  7. </SCRIPT>
  8. <?php
  9. print '<br><br><br><font color="green">Pomyślnie zakończono tworzenie planu operacujnego</font>';
  10. print'<br><br><input type="button" class="butodmenliczba" value="Drukuj" ';
  11.  ?>
  12.  
  13. onclick="window.open('plan/podgladdanych5.php?<?php print SID;?>&kodtrans=<?php print $_SESSION['kodplanu'] ;?>', '', 'menubar=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=yes,resiza
    ble=no,fullscreen=no,channelmode=no,width=750,height=550,left=10,top=10'); return false">
  14.  <?php
  15.  // print_r($_SESSION);
  16. ?>

i jescze dodam że sesja jest napewno przekazywana,

spytam sie może jescze inaczej :
Czy są jakieś ograniczenia co do ilości zmiennych bo w tym przypadku mam ich bardzo dużo: kilkanaści tablic 11-wymiarowcyh.
A może jest tak że przeglądarka dla każdej strony ma swój cache co do ilości danych, i w głównej stronie jeszcze się mieści a w tym popupie już nie, ale przecież php jest po stronie serwera.
hmmm. nie wiem

dodam jescze parę informacji:
memory_limit 16mb
jak odczekalem tak z 15min to znowu zaczelo dzialac,dziwne
kszychu
Zwiększ sobie limity i zobacz wtedy.
...kilkanaście 11-wymiarowych tablic?questionmark.gif Chłopie, spróbuj to zoptymalizować!
styx
Chuck Norris by wiedział lepiej...
Chuck Norris by nie pytał ;-) /kszychu/
revyag
jeszcze jeden taki post i dostaniesz ostrzeżenie. pomyślałeś chociaż troche nad tym co kszychu napisał questionmark.gif
styx
sorx poniosło mnie, człowiek omylną bestią jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.