Mam skrypt gier, który na stronie głównej pokazuje wszystkie gry, które są dodane w bazie danych. Pokazuje np. tak:
Kategoria Komputerowe.
Tytuł_1_gry Tytuł_2_gry
obrazek | opis obrazek | opis
Kategoria xBox.
Tytuł_3_gry Tytuł_4_gry
Kategoria Inne.
Tytuł_5_gry Tytuł_6_gry
ITP.ITD.
Do generowania z bazy tych kategori wraz z grami na str. głównej mam funkcję w php:
<?php function makeGamesList(){ if(!$this->isLoaded()){ $this->Load(); } $output = ""; foreach($this->gamedata as $category){ $games = ""; $gamedata = ""; $count = 0; foreach($category['games'] as $game){ $games = ""; } else { } $count++; } } } } return $output; } ?>
A do wyświetlania mam taki kod w php:
<?php } else { } else { echo '<div style="margin: 30px;"> <strong>Blad: </strong><br /><br /> <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">Kliknij tutaj, aby powrocic na str glowna</a> </div>'; } } ?>
I chciałbym zrobić takie coś (kategorie i gry dodaje przez panel admina, do bazy danych), że generowało by mi liste kategorii, które dodam przez panel admina, a po kliknięciu na nazwę tej kategorii na str. głównej pokazywałyby się gry...
Pokażę na przykładzie:
Gry: Komputerowe | xBox | Inne (kliknij obok na nazwę, aby wyświetlić gry w kategorii)
I po kliknięciu na np. Komputerowe otwiera się inna strona.. nie wiem.. np. index.php?gry=komputerowe
I tam by się pokazywała lista gier...
Proszę bardzo o pomoc...
Mogę zapłacić 10-15zł za tę pracę, ale myślę, że ktoś za darmo pomoże, bo to forum, od pomagania sobie na wzajem jest, prawda?
Pozdrawiam.