Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Baza dla hurtowni materiałów budowlanych.
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
ZBIR
Mam za zadanie storzyć projekt bazy danych na potrzeby obsługi hurtowni materiałów budowlanych.

Jeżeli moge prosić o wskazówki i podpowiedzi.
Może ktoś zajmował się juz tym tematem?
mhs
A ja mam pytanie? To jest:
a) praca na zaliczenie
cool.gif komercyjny projekt za, który kasę bierzesz?

Bo jeżeli a i b to napisz na forum praca oferowana lub poszukuję (chętnie się pod koniec przyszłego mięsiąca podejmię zlecenia).

Koniec OT.

Generalnie nie licz, że ktoś Ci pomoże. Rzuciłeś hasło, z którego nic nie wynika. Napisz coś, jakie wymagania, przygotuj jakiś wstępny projekt bazy danych. Następnie daj wątek na forum i zapytaj się ludzi, co o tym projekcie sądzą, a nie pisz i licz, że ktoś odwali za Ciebie robotę.

Pozdrawiam.
ZBIR
To jest na zaliczenie. Ma się skłądac z 6ciu częsci. Niedługo musze oddac pierwsza a w niej cele i załozenia dla projektu. Więc konkretnie o takie rady chodzi.

Nie licze ze ktos to zrobi za mnie, ale podsunie odpowiednie podejscie.
mhs
Cytat(ZBIR @ 2006-03-21 00:38:11)
Niedługo musze oddac pierwsza a w niej cele i załozenia dla projektu. Więc konkretnie o takie rady chodzi.

Ok, przedstaw jakie cele i założenia projektu do tej pory przygotowałeś by mozna było się do czegoś odnieść, poradzić.
lunlog
Soft dla hurtowni materiałów budowlanych

Uzytkownicy + panel administracyjny + dostęp do poszczególnych informacji

Przyjmowany towar + skrypt obslugujacy dodanie czegos do magazynu

Towar na stanie + skrypt monitorujaco-statystyczny

Wydawany towar + skrypt upłynniający towany z magazynu

Przynajmniej 4 tabele będzie trzeba utworzyć, chyba że jeszcze będziesz chciał dodac bajery w postaci definiowalnych kategorii... lub też np... zapisywać kto kiedy i dla kogo zautoryzował odbiór lub sprzedaż zlewów czy klozetów...

Powodzenia w projekcie biggrin.gif
sf
Temat jest nie wazny, wazne sa zalozenia takiego systemu i to na ich bazie tworzysz projekt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.