na stronie głównej mam podgląd koszyka, który jest zawsze widoczny tj ilość produktów i wartość całkowita. Te zmienne zmieniają się po dodaniu produktu do koszyka. Napisałam sobie mały skrypt, który includuje w index.php, trzymam w nim w sesji ilość i wartość. Problem tkwi w tym, że jak zamówię jakiś produkt (pierwszy) to w tym podglądzie nie pojawia mi się ilość 1 i wartosc produktu, jednak jak kliknę na pokaz koszyk lub zamówie już drugi towar to wszystko śmiga. Chodzi o przeładowanie strony, tylko jak to zrobić w tym przypadku?
Na stronie z wyświetlonymi produktami przekazuję parametr id_produktu do koszyka w odnośniku poprzez &. I tutaj nie mam pojęcia jak zrobić takie przeładowanie? Jak zrobię
<?php ?>
to się zawiesza! Przeładowanie nie działa również poprzez input type=image. Natomiast w przypadku przesylania parametru id_produkt w submit to przeladownie jest proste
<?php ?>
i wówczas w podglądzie wszystko działa bez zarzutów. Mam nadzieje ze nie namieszałam za bardzo i znajdzie się ktoś kto mi podpowie jak zrobić takie przeładowanie gdy przekazuje id_produkt poprzez odnośnik do koszyka?.