mama nadzieje, że pisze w odpowiednim dziale?
jeżeli nie to dajcie znać.
mam taki problem ponieważ miałem stronke na superhost.pl teraz przeniosłem ją na home.pl i pojawił mi sie problem z sesją.. mianowicie zakładająć mam taki plik na serwerze:
<?php $_SESSION['count'] = 0; // przypisz jej początkową wartość } else { // jeśli jest zarejestrowana $_SESSION['count']++; // zwiększ jej wartość } ?>
i normalnie to działało a teraz wypisuje mi coś takiego:
Warning: session_start(): open('/temp'/sess_99fa684181fb40ca284c05fca345695c, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /pp.php on line 3
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /pp.php:3) in /pp.php on line 3
Strona odczytana 0 razy w cišgu tej sesji
Warning: Unknown(): open('/temp'/sess_99fa684181fb40ca284c05fca345695c, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0
Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct ('/temp') in Unknown on line 0
" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
z dodatkowych rzeczy, tak mam stworzony folder temp i nadałemu prawa, nadałem mu wszystkie(z logicznych) po kolei i nic, teraz obecnie ma 777
jeżeli ktoś zna odpowiedz to prosze o info
pozdrawiam
Marek