Plik formularaza :
A plik przetwarzający:
<html> <head>Rejestracja</head> <? $imie=$_POST['imie']; $nazwisko=$_POST['nazwisko']; $email=$_POST['email']; if(!$imie || !$nazwisko || !$email) { exit; } if (!get_magic_quotnotes_gpc()) { } @ $registr = new mysqli('localhost', 'rejestracja', 'rejestracja', 'registr'); if (mysqli_connect_errno()) { exit; } $zapytanie = "insert into registr values (?.?.?.?)"; $instrukcja = $registr->prepare($zapytanie); $instrukcja->bind_param("aaad".$imie.$nazwisko.$email); $instrukcja->execute(); $instrukcja->close(); ?>
A wyświetla mi się coś takiego:
Rejestracja prepare($zapytanie); $instrukcja->bind_param("aaad".$imie.$nazwisko.$email); $instrukcja->execute(); echo instrukcja->affected_rows.'rejestracja zakończona powodzeniem.'; $instrukcja->close(); ?>
Moja baza danych nazywa się rejestracja, tabela registr, użytkownik i hasło to rejestracja (jak łatwo to zauważyć).Prosze o szybką pomoc.
PS. Temat umieszczam drugi raz poniewarz w dziale Bazy Danych jest mała oglądalność, a mi zależy na czasie...
EDIT. Czy to jest aż tak trudne, że nikt nie może mi odpowiedzieć? Naprawde zależy mi na czasie, a wczoraj nie moge uzyskać odpowiedzi. Ponawiam prośbe