Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Problem z listą mail'ingową
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Nadol
Witam
Mam problem z listą mail'ingową, a mianowicie po wpisaniu adresu w pole formularza i kliknięcie w przycisk "zapisz się" lub "wypisz się" otwiera sie nowe okno z informacją "Twój e-mail został zapisany" lub "Twój e-mail został usunięty". Mój problem polega na tym że chciałbym aby okno z tymi informacjami miało określone rozmiary (pop-up), lub jeśli jest taka możliwość aby wyskakiwało okienko systemowe z takimi informacjami (np. tak jak na stronie http://metallica.mocny.com). Poniżej macie kod (jest to tylko wycinek, który uznałem za sensowny tongue.gif)

1. <?php
  2. if($STEP==2&&isset($confirm) && $confirm=='zapis' || $confirm=='wypis' && !$email)
  3.  {
  4.  if(!eregi("^([a-z0-9_-]+([.a-z0-9_-]+)*)@([a-z0-9_-]{1,}(.[a-z0-9_-]{1,})*.[a-z]{2,3})$", $email))
  5.  {
  6.  echo "<div align="center">
  7. <center>
  8. <table border="0" width="310" height="20">
  9. <tr>
  10. <td width="310" height="20" align=center>Podany adres jest nieprawidłowy! </td>
  11. </tr>
  12. </table>
  13. </center>
  14. </div></center>";
  15.  
  16.  exit;
  17.  }
  18.  }  
  19. if($STEP==2&&isset($confirm)&&$confirm=='zapis')
  20. {
  21. }
  22. ?>

Z góry dziękuje za odpowiedź smile.gif
treewood
Nadol - uzyj do tego javascript. wstaw w nowym okienku kod js, ktory zmienilby rozmiary okna. Do tego bodajze uzywa sie window.resizeTo( width, height );
Gość
No już próbowałem, moglibyście mi podać w którym miejscu dokłądnie to trzeba wstawić bo już próbowałem na 1000 sposobów i gdy odpalam skrypt na servie to mi wyskakuje że w linijce w której wklejam kod jest błąd sad.gif
Byłbym wdzięczny gdybyście mi podali gdzie dokładnie to mam wkleić i jaki kod.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.