Poszukuje nauczyciela, który pomoże mi w niektórych sprawach, a gdy zarobię pierwsze pieniądze to przleje mu trochę na konto Albo po prostu za samą satysfakcje Wybór należy do tego co się zgłosi
Pierwszy problem:
Mam 2 ksiażki: „php i MySQL Trorzenie stron WWW, Vademecum profesjonalisty” oraz „php i MySQL Witryn WWW oparta na bazie danych” obydwie z Helionu. I wszystko ładnie pięknie, ale obydwie bazy które używają sesji i nie działają W tym vademecum jest fajny rozdział 27 „zakładki” który jeśli by działał nie miałbym żadnego problemu, no ale nie uruchamia mi się Czy ktoś mógłby z Was ma tą książkę i działa im ta baza?? Jeśli ktoś by chciał mogę mu ją wysłaćżeby sprawdził czy u mnie jest źle czy w książce źle. Wszystko robie na Krasnalu. A błędy to:
throw new Exception('text'); kiedy zmienie na echo 'text'; jest dobrze, dlaczego??
Albo:
Try
{ i w wierszu tej klamry mi pokazuje jakiś bład, parse
Albo w mysqli mi wywala błąd. Nie rozumiem, dlaczego jeśli kopiuje wszystko z książki. Czy mam coś nie właczone w tym krasnalu, ze wywala mi błędy??
Albo po prostu jak ktoś byłby taki fajny i przysłał mi po prostu bazę danych, w których jest logowanie, hasła trzymane są w bazie i 2 strony gdzie zabezpieczone tylko przed wejściem na hasło, czyli raz się logujesz a potem już nie a u góry wyświetla się nazwa użytkownika zalogowanego. Użytkowników pare, nie jeden. No i jak zrobić funkcje gdzie administrator może wchodzić na określone strony a normalni użytkownicy nie mają do nich dostępu.
mój mail: marcinpalicki@wp.pl
nr gg: 2356598