Przeszukiwałem już forum ale nic nie znalazłem sensownego...
Problem jest następujący. Wszystko jest zorganizowane na jednej stronie. Po uwierzytelnieniu ustawiana jest zmienna sesji $_SESSION['okuser']. Ustawia się bez problemu. W wyniku autoryzacji wyświetlane jest spersonalizowane menu w którym klikam na link i niestety sesja już nie pamięta tej zmiennej (wyświetlany jest znowu formularz logowania który powinien być zstąpiony tym menu).
żeby było ciekawiej to sesja się ustawia bez session_start() pomimo tego że jest wyłączona opcja session_autostart w ini. Jak dołączam wiersz an początku skryptu z session_start() to mi wywala coś takiego:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\Inetpub\wwwroot\angolmaniak\index.php:9) in c:\Inetpub\wwwroot\angolmaniak\index.php on line 10
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\Inetpub\wwwroot\angolmaniak\index.php:9) in c:\Inetpub\wwwroot\angolmaniak\index.php on line 10
proszę o pomoc bo jakoś nic nie skutkuje.