on przekazuje wartosc po kliknieciu na ten guzik DALEJ , jak mu zrobic tak zeby przekazywal ta wartosc bez tego guzika a poprzez np hiperlacze - graficznie mi ten guzik nie pasuje!
no nie do końca bo tutaj on bedzie przechodził na oddzielną strone po kliknięciu w TAk lub NIE a ja bmy chciał żeby on przechodził po kliknięciu w np NASTĘPNE PYTANIE ale żeby nie było ono zrobione tak jak na początku napisałem
hmmmm jak mu to wrzuciłem to w krasnalu wychodzi mi po wciśnięciu teog DOSTĘP ZABRONIONY....
Void
3.02.2007, 17:19:08
Cytat(alogator @ 3.02.2007, 16:33:46 )
hmmmm jak mu to wrzuciłem to w krasnalu wychodzi mi po wciśnięciu teog DOSTĘP ZABRONIONY....
Ech, bo nie wiem dlaczego forum rozdzieliło spacją napis "javascript" w kodzie HTML, powinno być "java script:formularz.submit();", zamiast "java script:formularz.submit();".
Edit: no nie, znowu dobra po prostu musisz napisac "javascript" bez spacji potem ":" i "formularz.submit();".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.