Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: darmowy serwer
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
sazian
znacie może jakiś darmowy serwer który:
*ma przynajmniej 135MB
*pozwala na umieszczenie ponad 7500 plików w jednym folderze
*pozwala na umieszczenie pliku o rozmiarze 6MB

wystarczy jeśli będzie pozwalał na umieszczenie plików HTML TXT XML SWF (inne mile widziane ale niekonieczne )
sagittariuspl
jeśli chodzi o serwery to nie ten dział. napisz na co ci tyle miejsca, a może pomyślimy o jakimś sponsorowanym miejscu
sazian
na gre dofus
sagittariuspl
napisz do mnie na gg to może coś znajdę i podaj kilka szczegółów dotyczących gry jak już będziesz do mnie pisał
sazian
oki napisałem smile.gif
Tom:-)
Darmowy serwer jest na www.hng.pl
Jak ja zakładałem musiałem zapłacić 5zł przy rejestracji i tylko tyle ale teraz są przetoki i może się coś zmienić. Wiem że teraz nie ma reklam ale na nowych kontach mają zajść zmiany :-(
Michal2000
Ja mimo wszystko uważam, ze darmowe serwery są do kitu, płatne, nie są drogę (5zł miesięcznie) i są całkiem fajne.

Nie ma chyba dobrego darmowego hostingu, każdy (duże) ma wady.
Tom:-)
Nie prawda zobacz na www.hng.pl i się przekonaj że to nie kit a teraz jest polepszany i będzie kosior
Michal2000
Cytat(Tom:-) @ 26.03.2007, 20:50:39 ) *
Nie prawda zobacz na www.hng.pl i się przekonaj że to nie kit a teraz jest polepszany i będzie kosior

Kurcze, cofam to co powiedziałem, jeśli naprawdę jest tak jak piszą, to są całkiem super.
sagittariuspl
panowie to nie jest miejsce na takie rozmowy. lista darmowych serwerów jes stworzona i proszę się tam wypowiadać, chyba, że ktoś chce warna od moderatora (zabrzmiało jakbym miał jakieś dojścia ;] - a ja tylko dbam o poziom forum i wasze zdrowie i bezpieczeństwo) biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.