Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer www pod popularny serwis
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Saladin
Witam!
Sponsor się na mnie wypiął i w ciągu miesiąca muszę znaleźć dobry, w miarę tani hosting pod stronę:
10 000 unikatów,
500gb miesięcznego transferu
Dokładniejsze dane tutaj:

Polecono mi dreamhost, servage...
Czy ktoś ma jakieś pomysły, a może hostuje swoją strunę o podobnej specyfikacji? Prosiłbym o wszelkie wskazówki, przestrogi, a najchętniej widziałbym link do ofert winksmiley.jpg
Zależy mi na tym by serwer był w niemczech (chodź w ostateczności może być w usa).
Blastereq
Ja tam proponuję ovh.pl , ceny przystępne , dobry support. Dedyki i serwery wirtualne są w porządku, mam tam ich pare. Odradzam nazwa.pl - przy duzych serwisach blokują konta , potem dopiero ostrzegają, ze blokują.
chudykrzys
Mała ciekawostka co do nazwa.pl.
Firma w której pracuje posiada tam konto na serwerze współdzielonym. Jedna ze stron znajdujących się na tym koncie wygenerowała jakieś 2 miliony zapytań do bazy snitch.gif . Oczywiście nie było to zamierzone, do skryptu wkradł się malutki błąd biggrin.gif . Serwer padł całkowicie. Za 10 minut zadźwonił telefon z Nazwa.pl. Dzwoniąca Pani zakomunikowała iż jeśli jeszcze raz taka sytuacja będzie miała miejsce konto zostanie usunięte. Tłumaczenie, że to nie było zamierzone działanie i to raczej ich administrator się nie popisał ( moim zdaniem jeśli serwer byłby dobrze administrowany to taka sytuacja nie powinna mieć miejsca ) zupełnie nie pomogły. Raczej bardziej zdenerwowąły dzwoniącą Panią mówiącą cały czas o naruszeniu regulaminu...

Poza tym incydentem nigdy nie było innych problemów z korzystaniem z ich usług.
Blastereq
Miałem dokładnie ten sam problem tyle, że mi zablokowali konto od razu (3mln zap smile.gif ) A wystarczy ustawić limit zapytań na danego usera... Sorry za off
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.