Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem przy aktualizacji bazy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
det
Witam
Jestem początkująca w PHP. Mam taką stronkę która pobiera dane z pliku csv i wyświetla je na stronie .
Pliki csv są ładowane do bazy dane. Mam plik update.php który jest odpowiedzialny za aktualizację bazy. Jednak coś mi się porobiło dziwnego i wywala mi taki błąd:
  1. Ładuje dane: Wezyr: array(1) { [0]=> object(StatystykaPola)#2 (4) { ["length:private"]=> int(117) ["numeric:private"]=> bool(true) ["alldigits:private"]=> bool(false) ["float:private"]=> bool(false) } } array(1) { [0]=> object(StatystykaPola)#2 (4) { ["length:private"]=> int(117) ["numeric:private"]=> bool(true) ["alldigits:private"]=> bool(false) ["float:private"]=> bool(false) } }
  2. Fatal error: Call to a member function getTypPola() on a non-object in /virtual/d/t/dt.ugu.pl/UniversalCSV.php on line 248

Bardzo proszę o pomoc.
Cysiaczek
Tak jak jest napisane, czyli nie ma metody getTypPola() do której się próbujesz odwołać w obiekcie.
edit: Nie ma obiektu
Podejrzewam, że poszło coś nie tak z deserializacją obiektu StatystykaPola, bo wygląda jakby taka metoda mogła istnieć w tym obiekcie. Pokaż kod, bo inaczej nie da się tego rozwiązać.
Cienki1980
Zamykam

Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu.

Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.