Witam,
mam jedną taką funkcję:
<?php
public function edytuj_profil()
{
$this->baza_sql();
$zapytanie_select_cms_users = "SELECT * FROM cms_users WHERE login = '".$sesja_login."' LIMIT 1";
$query_select_cms_users = @mysql_query($zapytanie_select_cms_users);
if($num_select_cms_users == "1")
{
$this->skins_include('formularz_edycja_profilu.inc.php', 'users');
}
}
?>
Funkcja:
<?php
$this->skins_include('formularz_edycja_profilu.inc.php', 'users');
?>
includuje formularz edycyjny z folderu skins/nazwa_szablonu/mods/users/formularz_edycja_profilu.inc.php
i chcę wyechować zmienną $email_row w value jednego z pól tego formularza... nie pisałbym tego tematu gdyby takowa wartosc w puli w ogóle się wyświetliła, lecz ona tego nie robi...
wrazie czego wklejam formularz:
<form action="?mod=users&co=logowanie&go=edp" method="post"> <table align="center" width="450" border="0">
<td width="100" align="left">Stare hasło:
</td> <td width="250" align="left"><input type="password" name="login" class="pole_rejestracji_norm" /></td>
<td width="100" align="left">Nowe hasło:
</td> <td width="250" align="left"><input type="password" name="haslo" class="pole_rejestracji_norm" /></td>
<td width="100" align="left">Powtórz nowe hasło:
</td> <td width="250" align="left"><input type="password" name="powtorz_haslo" class="pole_rejestracji_norm" /></td>
<td width="100" align="left">E-mail:
</td> <td width="250" align="left"><input type="text" name="email" class="pole_rejestracji_norm" value="<?php echo $email_row;?>" />
</td>
<td width="250" align="left" colspan="2"><input type="submit" value="Edytuj" class="przycisk_rejestracja" /></td>
jak widać próbowałem "echować" zmienną, lecz ten sposób jakby nie przynosił rezultatu