"Prosty katalog płyt kompaktowych zbudowany w oparciu o bazę danych MySQL i języki PHP oraz HTML/XHTML/JavaScript. Jedna tabela zawierająca kod płyty, datę nagrania, datę dodania do bazy, tytuł płyty i uwagi. Wyświetlanie z możliwością sortowania według wybranego kryterium. Edycja, dodawanie i usuwanie wpisów. Możliwość wyszukiwania według wybranego kryterium."
Zrobiłem coś takiego:
<? if ($_POST['co'] == 'dodaj') { // dodawanie rekordu if ($_POST['tytul'] && $_POST['uwagi'] && $_POST['data_dodania'] && $_POST['data_nagrania']) { $query = "INSERT INTO plyty (tytul, uwagi,"; $query = "data_dodania, data_nagrania) VALUES ('".$_POST['tytul']."', '".$_POST['uwagi']."', '".$_POST['data_dodania']."', '".$_POST['data_nagrania'].'");"; $wynik = mysql_query ($query); } } elseif ($_POST['co'] == 'popraw') { //poprawianie rekordu if ($_POST['tytul'] && $_POST['uwagi'] && $_POST['data_dodania'] && $_POST['data_nagrania']) { $query = "UPDATE plyty SET tytul='".$_POST ['tytul']."', uwagi="; $query = "'".$_POST['uwagi']."', data_dodania='".$_POST ['data_dodania']."', data_nagrania='".$_POST ['data_nagrania']."' WHERE id='".$_POST['id']."';"; $wynik = mysql_query ($query); } } elseif ($_GET['co'] == 'edytuj') { //przygotowanie do poprawek $query = "SELECT * FROM plyty where id='".$_GET ['id']."';"; $wynik = mysql_query ($query); $rekord = mysql_fetch_assoc ($wynik); $id = $rekord['id']; $tytul = $rekord['tytul']; $uwagi = $rekord['uwagi']; $data_dodania = $rekord['data_dodania']; $data_nagrania = $rekord['data_nagrania']; print '<FORM METHOD="POST">Poprawa rekordu:'; print '<INPUT TYPE="hidden" NAME="co" VALUE="popraw">'; print '<INPUT TYPE="hidden" NAME="id" VALUE="'.$id.'"><TABLE>'; print '<TR><TD>Tytuł:</TD><TD><INPUT TYPE="text" '; print 'NAME="tytul" VALUE="'.$tytul.'"></TD></TR><TR><TD>Uwagi:'; print '</TD><TD><INPUT TYPE="text" NAME="uwagi"'; print 'VALUE="'.$uwagi; print '"></TD></TR><TR><TD>Data dodania:</TD><TD><INPUT TYPE="text"'; print 'NAME="data_dodania" VALUE="'.$data_dodania.'"></TD></TR><TR><TD>Data nagrania:'; print '</TD><TD><INPUT TYPE="text" NAME="data_nagrania"' VALUE="'.$data_nagrania.'"></TD></TR>'; } elseif ($_GET['co'] == 'skasuj') { //usuwanie ("DELETE FROM plyty WHERE id = '".$_GET ['id']."';"); } print "<TR><TD><B>Tytuł</B></TD><TD><B>Uwagi</B></TD>'; print "<TD><B>Data dodania</B></TD><TD><B>Data nagrania</B></TD><TD></TD><TD></TD></TR>n"; while ($rekord = mysql_fetch_assoc ($wynik)) { $id = $rekord['id']; $tytul = $rekord['tytul']; $uwagi = $rekord['uwagi']; $data_dodania = $rekord['data_dodania']; $data_nagrania = $rekord['data_nagrania']; if (!($_POST['fraza']) || (stristr ($tytul.$uwagi.$data_dodania.$data_nagrania, $_POST['fraza']))) { print "<TR><TD>$tytul</TD><TD>$uwagi</TD><TD>data_dodania</TD><TD>data_nagrania</TD><TD>"; print "<A HREF="4-29.php?co=skasuj&id=$id">skasuj</A></TD<TD>"; print "<A HREF="4-29.php?co=edytuj&id=$id"> edytuj</A></TD></TR>n"; } } print "</TABLE>"; print '<FORM METHOD="POST">Nowy rekord:'; print '<INPUT TYPE="hidden" NAME="co" VALUE="dodaj"><TABLE>'; print '<TR><TD>Tytuł:</TD<TD><INPUT TYPE="text" '; print 'NAME="tytul"></TD></TR><TR><TD>Uwagi:</TD><TD><INPUT '; print 'TYPE="text" NAME="uwagi"></TD></TR><TR><TD>Data dodania:</TD>'; print '<TD><INPUT TYPE="text" NAME="data_dodania"></TD></TR>'; print '<TR><TD>Data nagrania:</TD><TD><INPUT TYPE="text" NAME="data_nagrania"></TD></TR>'; print </TABLE><INPUT TYPE="submit" VALUE "Dodaj"></FORM>; ?>
Niestety coś mi to nie działa. Więc mam prośbę czy mógłby ktoś mi to sprawdzić co jest nie tak bo ja siedziałem 2 godz i nie umie tego znaleźć

P.S. Nazwa uzytkonika: Kvcyk ,nazwa bazy danych: katalog nazwa tabeli: plyty
Potrzebuję tego na sobotę.
Komorki tabeli data_dodania i data_nagrania mają wartość: DATE, a tytul i uwagi: TEXT
Proszę gdyby ktoś mógł sprawdzić ten kod co jest nie tak

P.S. wyskakuje taki błąd "Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\Program Files\WebServ\httpd\katalog.php on line 24" czyli w lini:
<?php } elseif ($_POST['co'] == 'popraw') { //poprawianie rekordu ?>