Na localu wszystko wygląda świetnie ale gdy dałem pliki na inny server to linki w menu nie działają [po kliknięciu nie wyświetlała się zawartość echo].
Nie działają ponieważ użyłem:
<?php ?>
Zmieniłem to na:
<?php ?>
I linki z menu działają

Ale pojawił się problem ze skryptem dodawania artykułów... pokazuje mi jakie są dodane arty ale gdy na nie klikam nic się nie dzieje [tak jak to było z linkami menu].
O to kod pliku odpowiedzialnego za wyświetla nie się artów, gdzie mam tu dodać $_GET

I czy to jest wina oprogramowania servera że bez $_GET'a nie działa??
<? require_once('admin/barts/config.php'); function win2iso($txt) { } $barts_ask = $HTTP_SERVER_VARS["QUERY_STRING"]; function Szablon($nr) { include($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$nr.'.php'); include($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$nr.'.inc'); if(!$czytan)$czytan='0'; else $ocena='brak'; } function SzablonFull($nr) { include($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$nr.'.php'); include($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$nr.'.inc'); $ocen=$ocena[1]; else { $ocena='brak'; $ocen='0'; } else $skin=str_replace('{scoruj}',"[ Oceń : <a href="$PHP_SELF?$barts_ask&score=1">1</a> <a href="$PHP_SELF?$barts_ask&score=2">2</a> <a href="$PHP_SELF?$barts_ask&score=3">3</a> <a href="$PHP_SELF?$barts_ask&score=4">4</a> <a href="$PHP_SELF?$barts_ask&score=5">5</a> ]",$skin); } function PokazKategorie() { { if(!($element=='..'||$element=='.')) { // no to jeszcze sprawdzmy ile jest arytykulow w danej kategorie, shall we ? $wsumie='0'; { } echo '<b>·</b> <a href="'.$PHP_SELF.'?'.$barts_ask.'&kat='.$element.'">'.$nazwa.'</a> [ '.$wsumie.' ]<br>'; } } } if($kat&&!$id) { { } if(!$showall) { // sprawdzamy stickiego if($sticky) Szablon($sticky); //pokazuje stickiego $pokaz--; if(($ilewsumie-$pokaz)>=$sticky)$pokaz--; // zeby napweno pokazalo tyle ile trzeba gdy sticky nie bylby pokazany } for ($n=0;$n<=$pokaz;$n++) { if (!$spis[$n])break; if($temp[0]!=$sticky) Szablon($temp[0]); // zapobiega powtornemu pokazywaniu stickiego } if(!$showall&&!$id&&($ilewsumie>$pokaz)) echo "<center><a href="$PHP_SELF?showall=1&kat=$kat">Pokaż wszystkie artykuły</a></center>"; } else if($id&&$kat) { // sprawdzamy czy user chce ocenic if ($score&&!$cookie[$id]) { if ($score<='5') // coby nie zaduzo { $scr[0]=$scr[0]+$score; $scr[1]++; $zapisz="$stat[0]"."$scr[0]/$scr[1]"; chmod($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$id.'.lic',0777); } } $zapisz="$stats[0]n$stats[1]"; chmod($barts_path.'barts/arts/'.$kat.'/'.$id.'.lic',0777); SzablonFull($id); } else PokazKategorie(); ?> <? ?>