Cytat(gala @ 4.07.2007, 16:03:56 )

Do strife-a
Mam dostać kopie strony i zrzuty danych.Nie wiem co to jest cyt: "struktura bazy danych".
Jak dostaniesz zrzut bazy danych to będziemy wiedzieć jaką ma ta baza strukturę. Jakie przybiera pola, jak jest skonstruowana. Potrzebne by to było w momencie, w którym chcielibyśmy od nowa napisać pod właśnie tą bazę jakiś system.

Na tej stronie, w PHP zrobione są formularze zgłoszeniowe na usługi mojej firmy.Jest to ważne, bo przez nie zdobywa sie klienta.Czy mając gotowa te strone , trudne by było ,umieszczenie jej bez CMS na serwerze z baza danych.
Nie, nie jest to trudne. Same formularze kontaktowe i umieszczenie ich na stronie to plus/minus godzina pracy w zależności jak są napisane.

Chodzi o czas, natomiast później pomyślałabym o CMS.Robie strony w html-u i flashu, umieszczam je na zwykłych serwerach, ale nie znam PHP i nie znam serwerów z baza danych.Czy umieszczenie gotowej (działającej teraz w CMS-sie strony), na serwerze z baza danych dla osoby nie znającej PHP jest możliwie do zrealizowania.
Jasne, że jest możliwe. Jednak widzisz bez kodu nikt na tym forum Ci nie pomoże, napisałeś bardzo ogólnikowo, nie wiemy z czym mamy do czynienia na dobrą sprawę. Nie mniej jednak po tym co napisałeś uważam, że jest to możliwe do zrealizowania, tak czy inaczej - wszystko zależy od chęci.
Pozdrawiam serdecznie.