Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [phpbb] Cenzura słów - z kąd wziąść gotowiec ?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Bakus
Jak w temacie:
Z kąd można ściągnąć jakąś listę słów które przydało by się cenzurować?
[Regis]
Boooze... A ile raptem jest tych slow ? Zakladajac ze nawet chcialbys cenzurowac angielskie slowa jak np. fuck, to i tak bedzie ich gora 10... Pamietaj tylko o korzystaniu z * - np. *jeba* ... Chyba wiadomo jak to zadziala smile.gif Tylko jedno slowko-wzorzec, a ocenzuruje tak na oko conajmniej 10 slow smile.gif
nobody
Cytat
"]Boooze... A ile raptem jest tych slow ? Zakladajac ze nawet chcialbys cenzurowac angielskie slowa jak np. fuck, to i tak bedzie ich gora 10... Pamietaj tylko o korzystaniu z * - np. *jeba* ... Chyba wiadomo jak to zadziala smile.gif Tylko jedno slowko-wzorzec, a ocenzuruje tak na oko conajmniej 10 slow smile.gif

10? z angielskimi? hmmm...wyjdz na ulice, przejdz sie po najbardziej lumpiastej dzielnicy to zmienisz zdanie...Sam kiedys pisalem takie cos na potrzeby ksiegi gosci i mialem tego pare razy wiecej, liczac tylko polskie slowa.
Bakus
Wiem o czym mówisz nobody...
Też kiedyś coś takiego pisałem, ale niestety pozbyłem się tego razem z dyskiem (biedaczek - zasilanie zwarło się z jego obudową - i po danych :cry: )
Wiem, że tych słów było conajmniej 100... i to nie przesadzając!
Nie chce mi się tego wszystkiego klepać po raz drugi, więc pomyślałem, że już może coś takiego jest gdzieś daleko winksmiley.jpg w sieci...

P.S. Z tym windowsem me to trafiłeś na chyba największą kaszanę jaką mikrosoft wydał w czasie swojej marnej egzystencji...
nobody
Cytat
P.S. Z tym windowsem me to trafiłeś na chyba największą kaszanę jaką mikrosoft wydał w czasie swojej marnej egzystencji...

Produkty tej firmy to na ogol kaszana wiec sie nie rozdrabniam czy lepsza czy gorsza. Poprostu taki mi wpadl w rece przy instalacji i na potrzeby domowe oraz malego lanu wystarczajacy. (ofcoz jesli codzi o win)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.