Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: panel admina w php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
kerberos
WItam.
Robię stronę www i muszę do niej dorobić prosty panel admina. Nie miałem zbytnio do czynienia z php jak do tej pory. Chodzi konkretnie o to by po zalogowaniu można było łatwo zmienić teksty na stronie (chodzi o podstronę z aktualnościami). To samo tyczy się drugiej podstrony gdzie będę musiał "wtopić" tekst z worda. Wystarczy bym w panelu miał jakieś pole tekstowe gdzie wklejałbym tekst, a po zaakceptowaniu ten tekst był widoczny na stronie. Nie wiem jednak jak się do tego zabrać i jak mam zmodyfikować pliki, które mam by to działało. Mam je w html. Jeśli możecie jakoś pomóc to z góry dziękuję.
Moli
Funckje file_get_contents i file_put_contents. Jeśli nie masz php 5 to fopen,fread,fwrite,fclose.
maxsolee
Jeżeli chodzi o aktualności, to bardzo prosto zrobic coś takiego poprzez formularz i mysql-a. Podejżewam że gdybys pokazał tą stronkę to można by było się zastanowic co da się z tym zrobić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.