Nie czy z moim explorerem coś nie tak i źle implementuje kod php ale mam taki skrypcik rejestracji no i dodaje do niego plik zewnętrzny ze 'stylem' żeby pracowanie na ze skryptem było łatwiejsze ;] (przed znacznikiem '<?' i wogóle przed kodem!) za pomocą taga <link....>. no i zonk! Po dodaniu pliku ze 'stylem' wali się wysyłanie cookie i nie moze skrypt zapamiętać potrzebnych danych na kompie usera (login, hasło itp.)! Ale jeśli usunę tag <link...> to wszycho bardzo ładnie a wręcz bezbłednie działa :/ Nie wiem czy ja mam jakieś braki wiedzy i nie można dołączać arkuszów ze stylem do pliku php czy coś bo ja po prostu tego nie rozumiem ;] Proszę o w miare zrozumiałe wyjaśnienie tego 'fenomenu'
Pozdro, Ive
PS Użwam cookie bo jeszcze wogóle nigdy nie robilem skryptu na sesjach ;/ (moze kiedyś - najprawdopodobniej po przeczytaniu odpowiedzi na tego posta ;] - zaczne je stosować ;]
PS2 Jest mozliwość demonstracji po uprzednim kontakcie na maila czy to na gg/tlen (ive14@o2.pl , 4163672/ive14@tlen.pl )
PS3 Nie wiedzialęm czy to umieścić w Początkujący czy w php ale walnąłem tutaj i jush ;] jakby co to niech admin przeniesie ;]