Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [symfony] pusta strona
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
kopczyk
Witam
postanowiłem nasmarować ten wątek, bo już nie mogę sobie poradzić sadsmiley02.gif .
Po wszystkich tych słowach jakie słyszałem na temat symfony postanowiłem wypróbować tego frameworka. Zassałem sandboxa, rozpakowałem go w katalogu na serwerze, próbuje przestestować, wpisuje:
Cytat

i nic się nie dzieje worriedsmiley.gif . Zamiast strony z gratulacjami wyskakuje mi biała pusta strona... to samo w środowisku developerskim. Nic, pustka- nawet w źródle...
Nie wiem zbytnio co jest, mam Slackware 11, apache 1.3.31 oraz php 5.0.0 skompilowane ze źródeł.
zamieszczam tutaj moje phpinfo():
http://bltmp.yoyo.pl/phpinfo.html
czy możliwe jest że moja konfiguracja jest niepoprawna i symfony zachowuje się tak właśnie przez to? Czytałem że potrzebne jest przynajmniej php 5.0.0 sadsmiley02.gif , a moze nalezy zaktualizaowac wersje interpretera?
Proszę o pomoc bo jestem naprawdę zainteresowany tym frameworkiem. Być może ktoś miał już podobny problem i udało mu się go rozwiązać.
W pliku error_log Apache tworzy coś takiego:
Cytat
[Thu Jan 17 23:03:46 2008] [notice] child pid 4303 exit signal Segmentation fault (11)
ale przyznam się szczerze że nie mam zielonego pojęcia co to jest blinksmiley.gif

Udało mi się rozwiązać ten problem wstydnis.gif .
Wina leżała po stronie interpretera. Po zaktualizaowaniu do wersji 5.2.5 wszystko działa jak należy guitar.gif

Proszę o usunięcie wątku.
phpion
Cytat(kopczyk @ 18.01.2008, 02:16:54 ) *
Udało mi się rozwiązać ten problem wstydnis.gif .
...
Proszę o usunięcie wątku.

A nie przyszło Ci do głowy, że kiedyś ktoś może mieć taki sam problem jak Ty? Brak słów...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.