Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statystyki!
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
kubatron
Witam pisze w sprawie skryptu statystyk sieciowych kto najwieciej sciągał w jednym dniu gdzie taki skrypt można dostać, potrzebny mi jest bo jestem można tak powiedzieć adminem i chce zrobić staty żeby ludzie widzieli kto sciaga i sie go upominało. biggrin.gif
Z góry THX.
BzikOS
Ja na linuxie używam ipfm + scr_ipfm.
kubatron
a to działa na windowsie 98 se2? sad.gif sorry ale naprawde ja nie wiem bo chce zeby można było sprawdzać dzięki za odpowiedz biggrin.gif
kubatron
czyli nikt nieodpowie sad.gif
BzikOS
zobacz tu
kubatron
BzikOS a da sie w tym programie wpisać ip użytkowników i żeby każdy miał swoje staty na stronie bo mi o takie cos chodzi a sciagnełemscr_ipfm-0.64 i sam już niewiem które i jak to działa sad.gif
a my mamy router wiec tez chyba powinno działac sad.gif
BzikOS
Kubatron: czytaj mój poprzedni post... DU Metera nigdy nie instalowałem i nie wiem co on potrafi, dlatego odesłałem Cię na stronę abys poczytał. Jezli macie sprzetowy modemorouter to na nic Ci się nie przyda ipfm.
kubatron
a może ktoś widział skrypt na oparty na mysql zebym wpisywał ip ludzi i widział kto ile sciaga biggrin.gif z góry verytHx
scanner
Czego ściąga?
Skąd ściąga?
Jakim protokołem?
kubatron
scanner nie mi tylko chodzi o skrypt gdzie bede mugł widziec ile mb sciągnał w danym dniu dany adres ip biggrin.gif
scanner
a skąd skrypt ma to wiedzieć? Zainstaluj jakiś monitor sieci, a nie skrypt..
kubatron
tylko że my mamy router a nie serwer wiec dla tego szukam skryptu albo programu sad.gif
BzikOS
Jeżeli macie router to możesz sobie darować poszukiwania, bo przez Twój komputer nie przechodzą pakiety innych - a więc nie ma co zliczać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.